Uvodna stran>Programski odbor>mag. Simon Vidmar  
Novice
Program konference
Galerija
Sodelujoča podjetja
Sporočila za javnost
Nagrajeni avtorji
Izbor IKT projekta 09
Teme konference
Programski svet
Programski odbor
Organizacijski odbor
Lokacija
Obveščajte me
Kontakti
SD INFORMATIKA
Pogled nazaj:
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
Organizator
Partner pri organizaciji
tiskovne konference
Pokrovitelj večernega
dogodka

mag. Simon Vidmar

Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.o.o.

Mag. Simon Vidmar, član Uprave TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., in direktor področja Informacijske tehnologije in področja Računovodstvo

Simon Vidmar, rojen 6. 5. 1971, je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani in magistriral na Ekonomski fakultete v Ljubljani. Prve delovne izkušnje si je nabiral že kot študent , po končanem dodiplomskem študiju se je leta 1996 zaposlil pri Novi KBM, d.d., Področje Nova Gorica, kjer je bil aprila leta 1998 postal direktor službe informatike in organizacije.

Maja 2000 je na povabilo Adriatic, zavarovalniške družbe, d.d., prevzel naloge direktorja sektorja za organiziranje in informacijsko tehnologijo, s čimer je poznavanje informacijskih tehnologij razširil tudi na področje zavarovalništva.

Predsednik strokovnega sveta razvojno-aplikativnega inštituta IHCHI za področje informacijske tehnologije je postal junija leta 2001. Bogata znanja in izkušnje na področju informacijskih tehnologij v bančništvu in zavarovalništvu so mu omogočila aktivno sodelovanje pri projektu vzpostavitve modernega informacijsko podprtega poslovanja specializirane zdravstvene zavarovalnice.

Od junija leta 2002 je zaposlen v družbi TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., in sicer kot direktor področja Informacijske tehnologije in področja Računovodstvo, s 1.1.2004 pa je pričel opravljati tudi funkcijo člana Uprave.Pokrovitelji
TERA
GIGA
Predavanje
MEGA
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
© DSI 2009 Neolab, razvoj informacijskih rešitev