Uvodna stran>Teme konference>(ŠS)  
Novice
Program konference
Galerija
Sodelujoča podjetja
Sporočila za javnost
Nagrajeni avtorji
Izbor IKT projekta 09
Teme konference
Programski svet
Programski odbor
Organizacijski odbor
Lokacija
Obveščajte me
Kontakti
SD INFORMATIKA
Pogled nazaj:
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
Organizator
Partner pri organizaciji
tiskovne konference
Pokrovitelj večernega
dogodka

Študentska sekcija (ŠS)


Vodita: mag. Aleš Popovič   mag. Alenka Rožanec  

Študentska sekcija je namenjena dodiplomskim in podiplomskim študentom informatike vseh slovenskih fakultet. Skozi sodelovanje v sekciji želimo v prvi vrsti vzpodbuditi slovenske študente informatike k raziskovalni dejavnosti in udejstvovanju na projektih že v času študija ter jih motivirati, da svoje dosežke predstavijo širši strokovni javnosti.

V okviru sekcije študentje predstavijo raziskovalne dosežke, ki so rezultat njihovega sodelovanja pri raziskavah pod vodstvom mentorja ali projekte, ki so jih izpeljali sami. Še posebej zaželeno je, da študentje preko prispevkov predstavljajo svoje zaključne naloge. Omejitev za tovrstne prispevke je, da gre za zaključno nalogo, ki jo je študent zagovarjal v času od zaključka DSI 2008 do dneva predstavitve na DSI 2009 in vsebina katere še ni bila predstavljena na predhodnih konferencah DSI. Predstavitev zaključne naloge pomeni, da je študent študij že zaključil, zato je dovoljeno predstavljati zaključne naloge tudi avtorjem (bivšim študentom), ki so že zaposleni.

V okviru sekcije bo s strani 3-članske komisije izbran najboljši prispevek, za katerega bo avtor oz. avtorji prejel(i) tudi nagrado s strani pokrovitelja.Pokrovitelji
TERA
GIGA
Predavanje
MEGA
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
© DSI 2009 Neolab, razvoj informacijskih rešitev