Uvodna stran>Programski odbor>mag. Jani Kra��ovec  
Novice
Program konference
Galerija
Sodelujoča podjetja
Sporočila za javnost
Nagrajeni avtorji
Izbor IKT projekta 09
Teme konference
Programski svet
Programski odbor
Organizacijski odbor
Lokacija
Obveščajte me
Kontakti
SD INFORMATIKA
Pogled nazaj:
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
Organizator
Partner pri organizaciji
tiskovne konference
Pokrovitelj večernega
dogodka

mag. Jani Krašovec

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Mag. Jani Krašovec na Hypo Alpe-Adria Bank v Sloveniji od aprila 2005 vodi področje Informacijska tehnologija in organizacija. Njegove zadolžitve so upravljanje informatike, odgovornost za razvoj, uvajanje in vzdrževanje informacijskega sistema Hypo Alpe-Adria Bank v Sloveniji.
Pred tem je bil od leta 2001 zaposlen na Kapitalski družbi (KaD) kot direktor oddelka za informatiko in komunikacije. Področje dela je segalo od uvajanja operativnih sistemov, kot tudi uvajanje in razvoj orodij za podporo delu finančnim analitikom, upravljavcem premoženja in upravi. V letu 2001 je ob funkciji direktorja oddelka za IT opravljal tudi naloge direktorja oddelka za analize, kjer je sodeloval pri ocenjevanju vrednosti podjetij, analizi premoženja in pripravi prvih nakupov KaD na tujih kapitalskih trgih. V letih 1999 in 2000 je pripravljal smernice za upravljanje z naložbami v tujini, naložbene politike posameznih skladov, razvijal orodja za vrednotenje in upravljanje z naložbami in ocenjeval vrednosti podjetij. Od leta 1996 do 1998 je bil zaposlen na SAS Institute podružnica Ljubljana, kjer je bil odgovoren za svetovanje, izobraževanje in tehnično podporo uporabnikom SAS System-a, predvsem na področjih statistike, izkopa podatkov in poslovne inteligence.
Je soavtor poglavja Pravna ureditev trgovanja na organiziranih trgih vrednostnih papirjev v knjigi Mramor Dušan et al.: Trg kapitala v Sloveniji: prikazi, analize, mnenja. Ljubljana: GV, 2000. Napisal je tudi članek v 5 številki Elektrotehniškega vestnika z naslovom Izkop podatkov z metodologijo SEMMA.Pokrovitelji
TERA
GIGA
Predavanje
MEGA
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
© DSI 2009 Neolab, razvoj informacijskih rešitev