Uvodna stran>Programski odbor>mag. Andreja Ivartnik Kandu��  
Novice
Program konference
Galerija
Sodelujoča podjetja
Sporočila za javnost
Nagrajeni avtorji
Izbor IKT projekta 09
Teme konference
Programski svet
Programski odbor
Organizacijski odbor
Lokacija
Obveščajte me
Kontakti
SD INFORMATIKA
Pogled nazaj:
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
Organizator
Partner pri organizaciji
tiskovne konference
Pokrovitelj večernega
dogodka

mag. Andreja Ivartnik Kanduč

Smart-Com d.o.o.

Mag. Andreja Ivartnik Kanduč se je Smart Comu pridružila leta 2005. Kot vodja izobraževalnega centra, v okviru katerega smo razvili lastna izobraževanja s področja ICT tehnologij, je kot novost na slovensko tržišče leta 2007 pripeljala metodologijo produktnega vodenja, ki jo je razvila PDMA (Product Development Management Association). Andreja je uspešno pridobila tudi certifikat in naziv New Product Development Professional. Z oktobrom 2007 je bila imenovana za direktorico prodaje in marketinga v Smart Comu.

Mag. Andreja Ivartnik Kanduč kot mag. elektrotehnike pri svojem delu uporablja bogate izkušnje iz svojih začetkov kot mlade raziskovalke na Fakulteti za elektrotehniko ter praktična znanja iz gospodarstva, kjer je v sodelovala pri razvoju testnih naprav v Elektroniki Velenje. V letih 1998 do 2001 se je dodobra spoznala z enimi najbolj povezanih in dodelanih IT sistemov – informacijskimi rešitvami v avto industriji, saj je vodila IT oddelek na Porsche Slovenija. Slovenski trg IKT zelo dobro pozna, saj je štiri leta vodila Združenje za informatiko in telekomunikacije, ki je v tistem času združevalo 1200 slovenskih podjetij. Andreja je aktivna v Društvu slovenskih informatikov, saj že četrto leto sodeluje v programskem odboru tega društva. V upravnem odboru Združenja za informatiko in telekomunikacije in v Tehnološki mreži ICT je predstavnica podjetja Smart Com.

Kot direktorica prodaje in marketinga v Smart Comu si Andreja prizadeva za učinkovito in kvalitetno podporo Smart Comovim naročnikom, ki s svojimi investicijami v IKT razvijajo in širijo svojo dejavnost. Njen osebni izziv je uveljaviti Smart Com kot uspešno izvozno usmerjeno podjetje, ki z svojimi produkti in storitvami omogoča rast in razvoj svojim naročnikom.Pokrovitelji
TERA
GIGA
Predavanje
MEGA
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
© DSI 2009 Neolab, razvoj informacijskih rešitev